Då var det dags för garnbyte

Då var första bytet igång på riktigt. Jag har fått min hemliga bytesvän och nu ska jag svara på frågor så den som ska skicka till mig kan få lite ledtrådar.

 1. Vad har du för garnrelaterade drömprojekt? Just nu håller jag på med mitt stora drömprojekt, halsduksluvan. Drömmer mest just nu om att i framtiden sticka fler raggsockar/strumpor. Mest för att det är mysigt, och hyfsat lätt stickat. Och det är skönt med projekt som inte tar hundra år.
 2. Vilket är ditt favoritgarn (märke eller material)? Jag har nog inget riktigt favoritgarn, men jag gillar att sticka med tjockt garn.
 3. Vilket garn gillar du verkligen inte? tunt och tråkigt garn, och garn i alldeles för pastelliga färger.
 4. Vad virkar/stickar/skapar du just nu i garnväg? Just nu stickar jag en halsduksluva. Virka kan jag inte, men har tänkt att jag ska lära mig snart.
 5. Vad gör du helst med garn (t ex virka, sticka)? Stickar.
 6. Vilka är dina favoritfärger? Jag gillar naturnära färger. Murrigt naturgrönt är kalas. och lila, alltid lila. Men inte skrikiga färger. Jag tror alla färger utom typ orange, gult och rött funkar.
 7. Vad gör du när du unnar dig det där lilla extra? Jag äter en riktigt god middag med min sambo, och dricker gott vin. Förhoppningsvis har vi testat något nytt recept som vi lyckats med och njuter av vår triumf med lite sällskapsspel eller en bra film i soffan efteråt.
 8. Vad dricker du helst? Te, och det ska vara rött. Alltså rooiboste.
 9. Vad äter du som smågott (t ex godis, choklad, torkad frukt, chips)? Äter mest choklad,  och choklad kan smaka nästan vad som helst, men russin gillar jag inte. Nötter däremot är kalas i kombo med choklad. Chips äter jaginte alls, inte heller lakrits (förutom rödlakrits). Naturgodis är gott, och där gillar jag mest de med choklad. Torkad frukt är jag skeptisk till, men det kan vara för att jag inte äter det så ofta. Jag testar gärna nya saker.
 10. Har du några allergier mot livsmedel? Nej, jag äter allt. Vad jag vet iaf.
 11. Har du något hantverk du är sugen på, men ännu inte vågat/hunnit testa? Virkning. Det ligger i hantverkslådan här hemma, men jag har inte hunnit dit än. Men ser framemot det med skräckblandad förtjusning.
 12. Samlar du på något?Jag samlar på filmer, och cd-skivor och böcker.
 13. Har du någon annan blogg än den du angett i garnbytet, som kan ge din avsändare mer information? Nej, är det något du undrar över är det bara att bomba mig med kommentarer. :)
 14. Finns det något ytterligare som din avsändare kan ha nytta av att veta? Inte vad jag vet, men det ärfritt fram att skicka frågor om jag missat något.
Annonser

2 thoughts on “Då var det dags för garnbyte

 1. Susanne skriver:

  Hej.
  Jag har fått veta att ditt paket inte kommit fram. JAg postade det i söndags. Alltså 11/12. Jag hoppas att det bara är posten som är saktfärdiga. Skulle det inte komma fram alls så ska jag fixa ett nytt paket åt dig. Kram från din garnbytarvän.

  • L.H. skriver:

   Hej,
   Det var ju mycket konstigt, får hoppas det bara är posten som slarvat nu när det är jul. Jag håller tummarna för att det kommer fram nu i veckan istället.
   Tack för att du hörde av dig. :) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s