Äntligen!

Så kom det ett paket. Det känns ganska hårt och fyrkantigt så jag tar förgivet att det är bokbytet som har hittat hit. Skönt att veta att posten iaf gör rätt hälften av gångerna. Väntar fortfarande otåligt på paketet som posten lyckats slarva bort och hoppas det trillar in innan jul iallafall.

Det här bokpaketet hade jag tänkt spara till julafton, eftersom jag kommer vara ensam hemma hela eftermiddagen och kvällen så hade det varit trevligt med lite extra spännande paket öppning för att muntra upp mig själv. Men… det ligger här bredvid mig och ser så jäkla lockande ut! Hur ska jag kunna hålla mig i fem (!) dygn innan jag sliter upp det?! Jag ska försöka, men det finns en viss risk att det råkar öppna sig av sig själv någon gång under veckan. Och till min bokvän, Tack på förhand! Det känns, och låter, väldigt spännande. :)

Annonser

3 thoughts on “Äntligen!

  1. Hemlig bokvän skriver:

    Så skönt att posten skötte sig:-) Och lyckas du hålla dig är du väääldigt duktig:-D

    • L.H. skriver:

      Det är banne mig inte lätt att hålla sig! Går och klämmer på det med jämna mellanrum för att lugna nyfikenheten lite. Går sådär. ;) Men nu är det ju bara 4 dygn kvar.

  2. Som sagt; skönt att posten funkar hälften av gångerna. Kommer inget paket med posten imorgon (onsdag) så ta kontakt med mig via mailen garnbyte@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s